Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pozvánka na seminář pro žadatele inovačních a asistenčních voucherů 28. června 2017

Mgr. Mazalová Dvorská Jitka

marketingový manažer projektu Smart akcelerátor Libereckého kraje

  • 19. 06. 2017 13:08
  • Rozvoj

Sdílet článek

Datum a čas konání:

28. 6. 2017, 10:00 – 12:00 hod.                       

Místo konání:

Krajský úřad Libereckého kraje, Multimediální sál, vchod C

                          

Dovolujeme si Vás pozvat na seminář, který pořádáme pro žadatele v rámci Regionálního inovačního programu.  Podpora je poskytována formou inovačního voucheru, finančního příspěvku. Ten příjemci dotace následně využijí na nákup služeb a realizaci společných projektů. Od výzkumné instituce tak mohou získat například laboratorní a měřící zprávy, návrhy prototypů, funkčních vzorků, softwarové aplikace, materiálové studie, grafické návrhy designu, technologické, metodické či procesní postupy apod.

Dále je seminář určen pro žadatele z Programu Asistenční vouchery v rámci projektu Smart akcelerátor Libereckého kraje. Způsobilým žadatelem jsou právnické osoby se sídlem či provozovnou na území Libereckého kraje, které současně splňují definici veřejného (veřejnoprávního) subjektu.

Bližší informace o jednotlivých programech naleznete na http://dotace.kraj-lbc.cz/regionalni-rozvoj

 

Téma:

  1. Inovační vouchery - Regionální inovační program

  2. Program Asistenční vouchery v rámci projektu Smart akcelerátor Libereckého kraje

     

    Kapacita je omezená, svoji účast prosím potvrďte nejpozději do pondělí 26. června 18:00 hod. na emailovou adresu: jitka.mazalova_dvorska@kraj-lbc.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky