Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Odstartoval další ročník soutěže Město pro byznys

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 06. 01. 2017 14:33
  • Rozvoj
  • Sociální

Sdílet článek

15. prosince 2016 odstartoval devátý ročník soutěže Město pro byznys. Pro letošní rok vyhlásila agentura Czechinvest v rámci této soutěže novou kategorii „Investičně atraktivní region“.

V této kategorii bude hodnocen přístup místních samospráv vůči podnikům a připravenost podnikatelského prostředí dané lokality pro nové soukromé investice. „Liberecký kraj tuto iniciativu agentury Czechinvest vítá, neboť obce budou moci ukázat konkrétní příklady dobré praxe v oblasti efektivní spolupráci s podnikatelskou sférou na hospodářském a investičním rozvoji území a tím se zároveň také vzájemně inspirovat pro budoucí období,“ říká Radka Loučková Kotasová, radní Libereckého kraje pověřená řízením resortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a územního plánování.

Více informací o soutěži lze nalézt na stránkách agentury Czechinvest www.czechinvest.org.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky