Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na podporu činnosti mateřských center půjde dotace jeden milión korun

Mgr. Langer Jiří

  • 30. 09. 2014 16:33
  • Rozvoj

Sdílet článek

Liberecký kraj, resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova, upořádal ve spolupráci se Sítí mateřských center, o.s.,  seminář k Dotačnímu programu na podporu mateřských center v LK pro období 2014 – 2015.

V souvislosti s vyhlášením výzvy pro předkládání žádostí o dotaci z Dotačního fondu Libereckého kraje – Podprogramu na podporu činností mateřských center, pozvala Ivana Hujerová, členka Rady Libereckého kraje, zástupce mateřských center na seminář pro potenciální žadatele.

Semináře se zúčastnilo na dvě desítky zástupců mateřských center z celého  Libereckého kraje, které osobně Ivana Hujerová přivítala  a seminář také zahájila.

 „Podprogram na podporu činností mateřských center od června letošního roku nově spadá do programu mého resortu. Seminář jsme uspořádali především proto, abychom upozornili na změny, které jsme připravili. Chceme tak  žadatelům a příjemcům usnadnit orientaci při zpracování žádosti a následným vyúčtováním dotace,“ vysvětlila radní s tím, že seminář měl za úkol zodpovědět veškeré otázky týkající se právě probíhající výzvy, která byla vyhlášena 24. září 2014.

„Žádosti je možné podávat do 24. října 2014. Rozdělíme 1 milion korun,“  připomněla Ivana Hujerová. 

Zástupkyně mateřských center v závěru semináře vřele poděkovaly Libereckému kraji za podporu činnosti  jejich sítě.

Viz také: http://regionalni-rozvoj.kraj-lbc.cz/dotace/podprogram-27-podprogram-na-podporu-cinnosti-materskych-center

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky