Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajský úřad Libereckého kraje bude mít lépe zabezpečené technologické centrum

Ing. Šulcová Veronika

projektový manažer

  • 21. 05. 2015 08:33
  • Rozvoj

Sdílet článek

Liberecký kraj realizuje projekt „Krajské služby eGovernmentu ve zdravotnictví“, registrační č. CZ.1.06/2.1.00/19.09276, spolufinancovaný z Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Integrovaného operačního programu.

Dne 19.5.2015 byly podepsány dvě smlouvy se zájemcem Servodata, a.s., který v rámci veřejné zakázky „Bezpečnostní infrastruktura TCK“ podal nejvýhodnější nabídku v celkové výši
10,3 mil Kč.

Do konce roku 2015 bude na základě uzavřené smlouvy o dodávce vytvořena nová bezpečnostní politika kraje, technologické centrum kraje bude rozšířeno o LoadBalancer a webaplikační firewall. A dále bude implementován systém pro korelační analýzu událostí, který nyní v prostředí krajského úřadu chybí. Dle druhé smlouvy bude k dodaným řešením zajištěna pětiletá záruka, maintenance, podpora a údržba.

V rámci projektu nyní také probíhá veřejná zakázka „Rozvoj eHealth a služeb TCK“. Předmětem zakázky je mimo jiné vybudování informačního systému pro zpřístupnění zdravotnické dokumentace pro zapojená zdravotnická zařízení.

logo iop mmr

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky