Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Kraj vyhlásil Regionální inovační program

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 29. 06. 2015 11:43
  • Rozvoj

Sdílet článek

Vyhlášení veřejné soutěže ve výzkumu, vývoji a inovacích „Inovační vouchery 2015 – 2016“ schválilo na svém zasedání 23. června Zastupitelstvo Libereckého kraje. Dotace budou žadatelům poskytovány v rámci taktéž vyhlášeného programu „Regionální inovační program“ Dotačního fondu Libereckého kraje.

Program si klade za cíl zvýšit konkurenceschopnost Libereckého kraje prostřednictvím využití inovačního potenciálu firem a současně zefektivnit komercionalizaci výzkumu vysokých škol a poskytovatelů znalostí.

„Smyslem  inovačních voucherů je podpořit smluvní spolupráci a přenos znalostí mezi vysokými školami, veřejnými výzkumnými institucemi  nebo výzkumnými organizacemi a malými a středními podniky v regionu,“ říká Vít Příkaský, člen rady kraje pověřený vedením resortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova.

V rozpočtu Libereckého kraje je na tento program vyčleněna částka 1.432.000 Kč. Žádosti o dotaci je možné předkládat od 25. července 2015 do 15. září 2015.

Podrobné informace o programu jsou zveřejněny na webových stránkách http://regionalni-rozvoj.kraj-lbc.cz/dotace/22-regionalni-inovacni-program. Případné dotazy zodpoví Ing. Eva Benešová (tel. 485 226 678, e-mail: eva.benesova@kraj-lbc.cz) nebo Ing. Ivana Ptáčková (tel. 485 226 577, e-mail: ivana.ptackova@kraj-lbc.cz).

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky