Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Kanadský konzul navštívil Liberecký kraj

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 23. 02. 2017 10:01
  • Rozvoj

Sdílet článek

Liberecký kraj v úterý 21. února navštívil honorární konzul ČR v Kanadě a zároveň expert Czech Trade Jerry Jelínek.  Ve své kanceláři jej přijal náměstek hejtmana Přemysl Sobotka.

Společně hovořili zejména o exportních možnostech firem z našeho kraje po smlouvě CETA. Jednání se proto zúčastnili také Oskar Mužíček, ředitel Hospodářské komory v Liberci a Michael Otta, vedoucí odboru regionální rozvoje a evropských projektů krajského úřadu.

Po více než hodinovém setkání se přítomní domluvili, že se letos v červnu na Krajském úřadě Libereckého kraje uskuteční pracovní seminář pro pozvané podnikatele, kteří budou seznámeni s možnostmi exportu do Kanady.

„Pro export do Kanady našich kvalitních výrobků je to určitě velká šance. Vzdálenost mezi zeměmi nehraje roli, je nutné mít v Kanadě otevřené dveře a pan Jerry Jelínek je tou osobou, která jistě pomůže,“ řekl po jednání náměstek Sobotka.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky