Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Jaká je ideální investiční lokalita? Zástupci samospráv se s představou investorů mohou seznámit na semináři

20. 04. 2016

Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest pořádá příští týden dvoudenní vzdělávací kurz Investment Academy. Zaměřen bude na problematiku investičního procesu a podnikatelských nemovitostí. Pod záštitou Víta Příkaského, radního pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova a Svazu měst a obcí České republiky se uskuteční ve dnech 27. a 28. dubna 2016 v zastupitelském sále Krajského úřadu Libereckého kraje.

Vzdělávací kurz je určený především starostům a úředníkům obecních, městských a regionálních samospráv. Na semináři se dozvědí například informace o tom, co investoři očekávají, jaké jsou jejich představy o ideální investiční lokalitě nebo jak je přesvědčit, že nabízená lokalita je pro jejich záměr ta nejvhodnější.

Odpovědi, ale i zkušenosti, poznatky a postřehy z pravidelných jednání s investory předá zástupcům regionálních samospráv agentura CzechInvest. Školit budou také externí experti na danou problematiku a projektoví manažeři z agentury CzechInvest, Ministerstva průmyslu a obchodu a dalších významných institucí.

Účastníkům kurzu rovněž pomohou s přípravou podnikatelského a investičního prostředí tak, aby jejich nabídka byla kompatibilní s aktuálními potřebami investorů.

Účast na semináři je bezplatná. Je nutné se však do 22. 4. 2016 registrovat na e-mailové adrese tereza.suchomelova@czechinvest.org.V přihlášce prosím uveďte jméno účastníka, název města/obce, kterou zastupuje a kontaktní údaje.

Pro bližší informace kontaktujte:
Ing. Tereza Suchomelová
Regionální kancelář pro Liberecký kraj
Tel.: +420 482 710 353
e-mail: tereza.suchomelova@czechinvest.org

Program školení najdou zájemci v příloze.

Bc. Dědková Markéta
marketa.dedkova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226324
Mobil: 739541624