Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Fotosoutěž OP VK – ,,Učení bez hranic – škola hrou“

22. 05. 2015

Chcete být jako J. A. Komenský či Erasmus Rotterdamský? Kladete důraz na rozvoj individualismu jedince? Víte jak zaujmout a získat pozornost svých žáků a studentů a máte talent na uplatňování originálních vzdělávacích přístupů, ať už jde o výklad, opakování či procvičování látky ve vyučovací hodině či v rámci volnočasových aktivit? Věříte, že škola není pouze místem, kde se nabývá vzdělání?

Pokud jste si na některou z výše uvedených otázek odpověděli pozitivně, pak je právě pro Vás určena soutěž Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK). Pojďte se podělit o Vaše nevšední metody s ostatními pedagogy a studenty. Stačí nám poslat fotografii, kde bude Váš super nápad zvěčněn. Vybrané fotografie budou zveřejněny na facebookovém profilu OP VK a webových stránkách www.op-vk.cz. Nejoriginálnější pedagog bude po zásluze odměněn.

Kreativitě a originalitě se meze nekladou. Důležitý je nápad, hravá forma a nevšední zážitek pro Vaše svěřence. Inspirujte i ostatní vyučující. Ukažte všem, že i např. základní trivium může být zážitkem a skvělou vzpomínkou na školní léta.

Veškeré podmínky a pravidela fotosoutěže na webových stránkách OP VK: http://www.op-vk.cz/cs/siroka-verejnost/aktuality/fotosoutez-op-vk-uceni-bez-hranic-skola-hrou.html

 

 

Bc. Dědková Markéta
marketa.dedkova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226324
Mobil: 739541624