Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Dílna Krasohled v Liberci vybízí k objevování vlastní tvořivosti

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 19. 02. 2015 13:07
  • Rozvoj

Sdílet článek

Uplynulou sobotu 14. února, kdy zamilovaní slavili svatého Valentýna, se poprvé otevřely dveře nového regionálního obchodu a tvořivé dílny v Hrazené ulici v Liberci. Obchůdek nese název Krasohled a při zahájení jej navštívila také krajská radní Ivana Hujerová, která se podpoře regionálních výrobců systematicky věnuje.

Krasohled je dalším střípkem do mozaiky různorodé nabídky lokálních řemeslníků a živnostníků působících v libereckém regionu. Nabízí kreativní dílny pro všechny věkové kategorie a zaměřuje se na známé i méně známé rukodělné techniky.

„Krasohled přináší něco jiného, než co známe u regionálních výrobců sýrů, chleba či šperků. Jsem však přesvědčená, že obdobný tvořivý prostor by neměl chybět v žádném městě.  Velice oceňuji, že majitelka obchodu, paní Petrnoušková, své výrobky, z nichž jsou některé nositeli značky Regionální produkt Jizerské hory, doplnila i produkty dalších tvůrců našeho kraje,“ uvedla radní Ivana Hujerová.

Při slavnostním otevření si návštěvníci, především děti se svými rodiči, vyzkoušeli výrobu žirafy z plsti nebo jarní kytičky z rifloviny, mohli si také prohlédnout a sblížit se s útulným inspirativním prostředím a zajímavými možnostmi výtvarně koncipovaného programu. 

Krasohled se snaží nabídnout pestrou a přitažlivou aktivitu s mnoha překvapeními. Chtěli bychom, aby činnost byla nasměrována k rozvoji tvůrčího potenciálu, který je v přirozenosti každého z nás,“ přiblížila Pavla Petrnoušková, výtvarnice a majitelka obchodu Krasohled.

Co obchůdek nabízí, můžete zjistit na webu: www.krasohled.info.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky