Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Business club zahájí setkání v libereckém Grandhotelu Zlatý lev

Mgr. Langer Jiří

  • 12. 02. 2015 14:01
  • Rozvoj

Sdílet článek

Úvodní společné setkání Regionálního klubu Severozápadní Čechy České manažerské asociace a Business clubu Liberec se uskuteční v hotelu Grandhotelu Zlatý Lev 19. února od 17.30 hodin.

 

Pozvání na něj přijala rovněž členka rady LK Ivana Hujerová, zodpovědná za resort regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova. 

„Zajímá mne, jednak celková koncepce fungování této asociace a rovněž i avizované téma čtvrtečního setkání a tím je:  Proč novináři nenávidí politiky a proč se jich politici bojí, “ přiblížila radní.

„Vedení Regionálního klubu si povšimlo, že ne vždy je jasný vztah novinář versus politik, politik versus novinář a rozhodlo se této tématice věnovat pozornost na příštím setkání. Téma uvede bývalý novinář a současný politik Martin Komárek,“ upřesnila členka Regionálního klubu Severozápadní Čechy Martina Motshagen. 

Regionální klub Severozápadní Čechy (RKSZ) při České manažerské asociaci vznikl s cílem pořádat a organizovat akce, které budou koncipovány jako neformální setkávání manažerů, na kterých mohou vzájemně sdílet své zkušenosti a vědomosti ze své pracovní sféry, což je pro členy přínosem a inspirací.

Pokud vím, členové mají znalost soukromé podnikatelské sféry i státní správy a samosprávy v oblasti Libereckého a Ústeckého kraje. Jejich snahou je rovněž propojit problematiku součinnosti celé státní správy, samosprávy a soukromého sektoru, což vnímám za velmi potřebné,“ řekla Ivana Hujerová.

Klub nabízí setkání obohacené o různé teambuildingové aktivity, benefiční akce, prezentace a školení. Snahou klubu je svými myšlenkami, nápady a akcemi obohatit, zpříjemnit a zkvalitnit životy manažerů v regionech a podělit se s nimi o zkušenosti, názory a problémy. Zároveň klub nabízí možnost získání nových obchodních příležitostí a kontaktů z rozličných oborů činností.

Členkou výboru regionálního klubu manažerské asociace je např. Martina Motshagen, která žila a pracovala více než 21 let v Nizozemí.

„Zde jsem pracovala v televizní společnosti jako producentka v sekci dokumentaristiky, to byla pro mne velká životní zkušenost. Ohledně manažerské asociace - vždy se snažíme účastníkům představit si navzájem něco z našeho regionu, např. regionální potraviny, na čtvrtečním setkání bude ochutnávka piva Albrecht z Frýdlantu,“ přiblížila setkávání Martina Motshagen žijící nyní v Kryštofově Údolí. 

Viz také: http://www.cma.cz/kluby/cma-regionalni-klub-severozapadni-cechy/o-klubu/

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky