Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Aktualizace Regionálního akčního plánu

Ing. Šulcová Veronika

finanční manažer

  • 05. 06. 2017 10:08
  • Rozvoj

Sdílet článek

V současné době probíhá již třetí aktualizace Regionálního akčního plánu Libereckého kraje, který obsahuje přehled o projektových záměrech rozvoje území, ale také pojmenovává zcela konkrétní potřeby a problémy nejrůznějších organizací při čerpání dotací na jakékoliv úrovni. Liberecký kraj získané informace využívá při jednání o konkrétních podmínkách dotačních programů – proto si dovoluji oslovit vás s nabídkou spolupráce při dalším doplňování tohoto přehledu.

 

V souvislosti s nynější aktualizací akčního plánu byla vytvořena zcela nová databáze, kam můžete vkládat záměry a projekty, které je možné financovat z evropských, národních nebo krajských zdrojů, ale také záměry, u kterých možný zdroj financování neznáte.

Do databáze vstoupíte prostřednictvím odkazu:  www.rsk-lk.cz/databaze

  • Pokud jste při tvorbě prvního akčního plánu nebo při předchozích aktualizacích své projekty zadali, v databázi jsou a v tom případě prosím aktualizujte – projekt můžete upravit dle aktuálního stavu, případně smazat – pokud s ním již nepočítáte.
  • Pokud jste své projektové záměry do databáze ještě nezadávali, nyní máte možnost.
  • Databáze projektů je neveřejná, nemusíte se o své nápady a plány bát.
  • Když zaškrtnete ikonu Chci být informován, kolegové vás informovat budou - o novinkách v oblasti dotací, případně pomohou hledat konkrétní dotační titul pro váš záměr.
  • Informace o vašich záměrech vkládejte prosím do 17. července.

Máte-li jakýkoli dotaz, připomínku nebo problém při vyplňování informací nebo při vstupu do databáze, kontaktujte prosím Barboru Ledlovou – barbora.ledlova@kraj-lbc.cz, tel. 485 226 543 nebo Přemysla Bureše – premysl.bures@kraj-lbc.cz, tel 485 226 416.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky