Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pojďme žít zdravě, tentokrát v Jilemnici!

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 02. 05. 2016 14:47
  • Rozvoj
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Již čtvrtý ročník akce „Pojďme žít zdravě“ v rámci „Dne zdraví ve Zdravém Městě“ se koná už ve středu 4. května. Letošní „zdravý“ program bude probíhat v Jilemnici, v budově sokolovny na Tyršově náměstí od 10 do 17 hodin. Vstup je zdarma.

Akce je „putovní“. Po Liberci, Jablonci nad Nisou a České Lípě přichystali hlavní letošní organizátoři, kterými jsou Město Jilemnice, Masarykova městská nemocnice v Jilemnici, odbor zdravotnictví a odbor hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova Krajského úřadu Libereckého kraje společně s Krajskou hygienickou stanicí LK v Liberci, opravdu pestrý program. Samozřejmě takový, který se věnuje zdravému životnímu stylu, chybět nebudou například rozmanité pohybové aktivity, nabídka zdravého stravování s možností ochutnávky na místě, praktické rady péče o chrup pro všechny věkové skupiny nebo informace a ukázky v situacích, kdy se již problém se zdravím objeví.

V programu se představí celá řada místních i přizvaných organizací a společností. Podrobné informace s časovými údaji a konkrétními stanovišti všech akcí jsou zájemcům k dispozici na informačním letáku.

Akce se koná pod záštitou Petra Tulpy, člena rady kraje pro řízení rezortu zdravotnictví, Víta Příkaského, člena rady kraje pro řízení rezortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova, a Jany Čechové, starostky města Jilemnice.                         

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky